Termeni si conditii de cumparare din magazinul online de plante ornamentale de gradina, arbori, arbusti decorativi, gazon, sisteme de irigatii si servicii de amenajare si intretinere gradini

Vizitarea magazinului nostru online de plante ornamentale de gradina, produse pentru intretinerea gradinii, ingrasaminte, materiale de plantare si servicii de amenajari gradini, cumpararea si folosirea produselor de intretinere gradini si a materialelor de amenajare gradina implica acceptarea termenilor si conditiilor ce vor fi detaliate in paragrafele urmatoare. Daca aveti nelamuriri, va rugam sa ne contactati la numerele de telefon de pe site, inainte de a plasa comanda. Dupa plasarea comenzii, veti fi contactati de catre unul dintre operatorii nostri de vanzari.

Magazinul Gradina Noastra apartine societatii Balkan Partner S.R.L. - Bucuresti si furnizeaza plantele, materialele, produsele, lucrarile si serviciile de amenajare si intretinere gradini care sunt subiectul termenilor si conditiilor de mai jos. 
Societatea Balkan Partner
  S.R.L. -Bucuresti isi asuma dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari ale site-ului 
www.gradina-noastra.ro, structurii acestuia sau orice alte modificari, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens. Societatea Balkan Partner S.R.L. -Bucuresti nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari, upgrade-uri etc. 
S.C. Balkan Partner S.R.L. nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul
  www.gradina-noastra.ro indiferent de natura acestor legaturi. Pentru respectivele site-uri, raspunderea o poarta, integral, proprietarii site-urilor in cauza.


COMUNICARI ELECTRONICE 
Prin accesarea site-ului www.gradina-noastra.ro si vizitarea, cumpararea, folosirea de produse sau trimiterea de e-mail-uri catre societatea Balkan Partner  S.R.L., comunicarea se realizeaza in mod electronic, considerandu-se astfel ca utilizatorul consimte primirea notificarilor de la www.gradina-noastra.ro in format electronic, incluzand newslettere, informari prin e-mail sau prin anunturi pe site.


DREPTURI DE AUTOR 
Continutul site-ului
 
www.gradina-noastra.ro, incluzand enumerativ: texte, imagini, programe, elemente de grafica web, scripturi de orice fel si orice alte date, este proprietatea S.C. Balkan Partner S.R.L. - Bucuresti sau a partenerilor sai, sau a furnizorilor sai, si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. 
Design-ul site-ului este proprietatea exclusiva a societatii Balkan Partner S.R.L.- Bucuresti si este protejata de Legea drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris al proprietarului siteului www.gradina-noastra.ro, a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.
 
Toate programele folosite pe acest site sunt proprietatea SC Balkan Partner S.R.L. sau a furnizorilor sai de programe si sunt protejate de Legea drepturilor de autor.


ACCESUL LA SITE 
Societatea Balkan Partner S.R.L. - Bucuresti garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor societatii Balkan Partner S.R.L.- Bucuresti, fara acordul scris al acesteia.


DATELE UTILIZATORILOR

Datele utilizatorilor sunt confidentiale. Datele solicitate vor fi folosite numai de catre www.gradina-noastra.ro si numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din contul de inregistrare, precum si datele din formularul de comanda vor fi folosite doar pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, informari despre eventualele promotii, etc. Datele dvs sunt considerate folosibile pana cand dvs ne interziceti aceasta prin instiintare scrisa. 
Pe site-ul
 www.gradina-noastra.ro, utilizatorul este responsabil pentru toate activitatile care survin prin accesarea contului si parolei personale. Parola dvs nu este cunoscuta de personalul nostru si nu poate fi aflata in niciun fel de catre orice alta persoana. 
Societatea Balkan Partner
  S.R.L. - Bucuresti nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale. 
Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept, ca sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.


COMENTARII, COMUNICARI SI ALTE INFORMATII 
Cei care acceseaza/viziteaza site-ul pot face comentarii si orice alte comunicari; pot transmite sugestii, idei, intrebari sau alte informatii, atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, nu tulbura in nici un fel viata privata a altor persoane, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contine virusi, texte vizand diverse campanii de promovare, scrisori in lant, mail-uri in masa sau orice alta forma de spam. Persoanele care vor utiliza o adresa falsa de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari in numele unei alte persoane fizice sau juridice sau in numele oricarei alte entitati vor fi sanctionate in conformitate cu legile in vigoare. 
Balkan Partner SRL are dreptul dar nu si obligatia de a sterge orice astfel de comunicari sau comentarii identificate pe site. Societatea Balkan Partner
  S.R.L. nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comunicari. 
In cazul trimiterii sau afisarii unor materiale/documente, se considera ca utilizatorul confera societatii Balkan Partner
  S.R.L. dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, crea opere derivate, precum si dreptul de a distribui, de a prezenta aceste continuturi oriunde in lume, prin orice mijloc. Se garanteaza, de asemenea, societatii Balkan Partner S.R.L. sau celor carora le retransmite dreptul de licenta dreptul de a utiliza numele pe care il asociati cu un astfel de continut. Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il afiseaza sau transmite pe site, prin orice modalitate, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei persoane. SC Balkan Partner  S.R.L. nu isi asuma nici o responsabilitate pentru continutul mesajelor/comunicarilor afisate/transmise de un utilizator prin intermediul site-ului 
www.gradina-noastra.ro


SECURITATEA INFORMATIILOR 
SC Balkan Partner S.R.L. garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic dar nu isi asuma insa responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de orice defectiuni sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul si nici nu garanteaza faptul ca site-ul, serverul/serverele sau mailurile expediate de www.gradina-noastra.ro nu contin virusi sau alte componente daunatoare. De asemenea, societatea Balkan Partner  S.R.L. nu raspunde pentru defectiunile care pericliteaza securitatea serverului pe care este gazduit site-ul.


RESPONSABILITATI PRIVIND PRODUSELE 
SC Balkan Partner  S.R.L. nu garanteaza ca descrierea produselor sau orice alt continut al site-ului este lipsit de erori sau ca este complet. SC Balkan Partner S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta responsabila pentru niciun fel de pagube aparute prin folosirea in orice fel a produselor achizitionate prin intermediul acestui site, produse pentru care SC Balkan Partner S.R.L. ofera garantia legala. 
SC Balkan Partner  S.R.L. nu garanteaza si nici nu va putea fi considerata responsabila in cazul in care produsele achizitionate nu corespund scopului pentru care au fost achizitionate sau daca nu s-au respectat instructiunile de plantare, montaj si intretinere. 
De asemenea, SC Balkan Partner S.R.L. nu raspunde si nici nu va fi facuta responsabila pentru functionarea defectuoasa a site-ului, informatiile, continutul, materialele sau produsele de pe site. 
Produsele (atunci cand este cazul) sunt insotite de certificate de garantie ale producatorilor si instructiuni de utilizare/montaj si intretinere. SC Balkan Partner S.R.L. nu va putea fi facuta responsabila in cazul oricaror neconcordante sau lipsuri in ceea ce priveste produsele, calitatea acestora sau orice alte aspecte privind aceste produse. Orice reclamatie va fi adusa la cunostinta S.C. Balkan Partner S.R.L., in scris, in maximum 24 de ore de la receptionarea produselor.

 

TERMENI DE GARANTIE SI RASCUMPARARE
Clientul are dreptul de a returna oricare din produsele livrate in termen de 2 zile lucratoare de la primirea produsului,costul returnarii coletului intrand in sarcina clientului. Rambursarea sumelor se va face in termen de maxim 10 zile de la data returnarii.Nu intra in aceasta categorie plantele ornamentale. Eventualele reclamatii referitoare la produsele cumparate de dvs de pe www.gradina-noastra.ro  trebuie facute numai in scris, in caz contrar nefiind procesate. In cazul in care apare orice problema referitoare la produsele comandate, pe langa reclamatia obligatorie in scris, ne puteti contacta telefonic la numerele de telefon de pe site. In functie de solutionarea reclamatiei veti fi instiintat de posibila returnare a produselor. Pentru a fi acceptat la returnare, produsul returnat trebuie sa aiba toate etichetele originale, sa nu fie deteriorat, trebuie trimis in ambalajul original (nedeteriorat) in care a fost primit la livrare. Nu se vor primi colete fara reclamatie in scris. Coletul retur trebuie sa fie insotit de factura originala primita la receptia produselor.

DREPT APLICABIL. LITIGII 
Prin folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) site-ului www.gradina-noasta.ro, utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Conditiile si Termenii de utilizare de mai sus si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si societatea Balkan Partner  S.R.L. si partenerii sai. In cazul unor eventuale conflicte intre Balkan Partner  S.R.L. si clientii sai, se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila. Daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.


DECLINAREA RESPONSABILITATII 
Continutul site-ului (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) a fost alcatuit in stransa colaborare cu reprezentantii in Romania ai marcilor prezentate pe site, astfel incat SC Balkan Partner S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate pe site in scopul comercializarii, acestea fiind corespunzatoare celor puse la dispozitia noastra de catre reprezentantii fiecareia dintre aceste marci in parte. De asemenea, imaginile care sunt prezentate pe site sunt cu titlu de exemplu, produsele efectiv livrate putand diferi de acestea in ceea ce priveste culoarea, aspectul, etc. 
SC Balkan Partner S.R.L. nu garanteaza, de asemenea, nici disponibilitatea in stoc a produselor afisate, motiv pentru care societatea va avea dreptul de a nu livra partial sau integral o anumita comanda in cazul in care anumite produse nu mai apar in oferta curenta a furnizorului sau nu sunt disponibile din alte motive (lipsa momentana din stoc, epuizarea loturilor, etc). Daca plata se face in avans, clientul va avea dreptul de a primi inapoi banii platiti pentru produsul respectiv. In toate cazurile in care produsele nu se pot livra, clientul va putea cere doar returnarea imediata a sumelor incasate deja de SC Balkan Partner S.R.L., dar nu si alte despagubiri.
 
Valoarea maxima a obligatiilor societatii Balkan Partner
  S.R.L. fata de orice client in cazul nelivrarii sau al livrarii necorespunzatoare a produselor cumparate este valoarea sumelor incasate de SC Balkan Partner S.R.L. de la respectivul client. Dupa expedierea produselor, societatii Balkan Partner S.R.L. nu i se mai poate cere in nici un fel returnarea banilor. Clientul poate returna produsele, insa produsele nu pot fi inlocuite daca reclamatia  nu este intemeiata sau daca produsele ajung inapoi deteriorate. 

POLITICA DE PRETURI
Preturile produselor sunt cele afisate pentru fiecare produs in parte. 
Societatea Balkan Partner
  S.R.L. va putea desfasura orice campanie promotionala referitor la produsele afisate pe site, promotii ale caror conditii vor fi stabilite in intregime de catre 
www.gradina-noastra.ro.


CONFIDENTIALITATE 
Gradina Noastra garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor primite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre
 www.gradina-noastra.ro pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, eventualele promotii, etc. 
Gradina Noastra  nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza adresa dvs. de e-mail unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde si nu ofera catre terti adresele de e-mail obtinute prin intermediul site-ului
 
www.gradina-noastra.ro. De asemenea, www.gradina-noastra.ro nu divulga datele Dvs. altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dvs. explicit in acest sens. 
Datele dvs. vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.
 

PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor si libera circulatie a acestor date, modificata si completata SC Balkan Partner SRL (site www.gradina-noastra.ro)  are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele pe care ni le furnizati despre dumneavoastra. Scopul colectarii datelor este: informarea Utilizatorilor / Clientilor (Cumparatorilor) privind situatia contului lor de pe www.gradina-noastra.ro, privind evolutia si starea comenzilor, evaluarea produselor si serviciilor oferite, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de statistica, servicii de monitorizare electronica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului. Completarea de catre Utilizatori a formularelor pe site echivaleaza cu acceptarea neconditionata ca aceste date sa fie incluse in baza de date a www.gradina-noastra.ro si cu utilizarea si prelucrarea de catre www.gradina-noastra.ro, si va dati acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate catre www.gradina-noastra.ro, in scopul promovarii produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor.Clientilor le sunt garantate drepturile prevazute de Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor si libera circulatie a acestor date, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de se adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor sale. Clientii au dreptul de a solicita stergerea totala sau partiala a datelor transmise. Clientul poate solicita oricare dintre drepturile enumerate mai sus in baza unei cereri scrise, semnate si datate, inaintata catre sediul Balkan Partner SRL. Refuzul furnizarii acestor date determina imposibilitatea onorarii comenzilor. Gradina Noastra nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator/client care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul www.gradina-noastra.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date. Gradina Noastra poate furniza datele transmise de dumneavoastra altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizori de servicii de servicii de marketing, Curierat, servicii de plata / bancare, alte companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a produselor si serviciilor noastre. Informatiile pe care ni le furnizati vor fi utilizate in scopul pentru care le-ati furnizat, pentru a administra, a sprijini si a evalua serviciile noastre si a preintampina incalcarea securitatii, a legii si a termenilor nostri contractuali. Gradina Noastra poate notifica utilizatorii/clientii privind ofertele curente prin newsletterul saptamanal, si poate trimite felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje speciale.

 

DISPOZITII FINALE 

Odata cu cumpararea si lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat. 
Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.