Cum comand

Comanda telefonica

Puteti oricand sa comandati telefonic la 0723.769.147. Un operator va prelua comanda dumneavoastra si va inregistra datele de facturare si adresa de livrare.

Comanda pe e-mail

Puteti oricand sa comandati direct prin completarea  formularului nostru din meniul  “Contact” sau printr-un e-mail trimis la comenzi@gradina-noastra.ro. E-mailul trebuie sa contina neaparat un numar de telefon la care sa va putem contacta, datele de facturare si datele de livrare, produsul si cantitatea dorita. Un operator va va contacta telefonic si va confirma inregistrarea comenzii dumneavoastra.

 Comanda online

Pentru a accesa categoria dorita, folositi meniul de “Produse”, apoi alegeti subcategoria dorita.

Selectati produsul prin apasarea butonului “Adauga in cos”

Ca sa previzualizati o posibila comanda  apasati butonul  “Cos de cumparaturi”  aflat in partea dreapta superioara. Pentru aceasta nu trebuie sa fiti autentificat.

In “Cosul de cumpararaturi” aveti posibilitatea sa modificati cantitatea dorita sau sa stergeti produse.

Pentru a finaliza comanda mai aveti doar cativa pasi de urmat  :

- autentificare (daca sunteti déjà client introduceti user-ul si parola , daca sunteti client nou alegeti una din variantele “Plasare comanda fara cont” sau “Creeaza un cont”

- alegerea unei metode de livrare 

- alegerea unei metode de plata.

- apasarea butonului "Trimite comanda".

 

Cum platesc

Plata in sistem ramburs la livrare

Plata comenzii se face cu numerar, in momentul receptiei produselor, direct agentului nostru, care va va inmana factura si chitanta aferenta incasarii

Plata in sistem ramburs la ridicare din magazine

Plata comenzii se face cu numerar direct la magazin, in momentul  ridicarii produselor comandate de dumneavoastra.

Plata prin transfer bancar

Plata prin ordin de plata se face in baza facturii proforme emisa de Gradina-Noastra.ro   in momentul efectuarii comenzii.

Veti fi contact de un operator din echipa noastra de relatii cu clientii  pentru a stabili toate detaliile necesare completarii facturii proforme.

Livrarea produselor se va face dupa confirmarea platii. Transmiterea unei copii a OP-ului la comenzi@gradina-noastra.ro urgenteaza livrarea produselor. Va rugam sa specificati codul comenzii HYGPZWFBG la detaliile platii.

 

 

Datele necesare efectuarii platii sunt:

Nume titular cont : SC Balkan Partner SRL

 Adresa : Str,Campia Libertatii nr.42, bl.B2, ap.113

 Nr.Reg.Com.J40/11854/2013

 CUI RO32281303

 Cont IBAN RO49 INGB 0000 9999 0394 8317

 Banca : ING Bank Sucursala Iancului

 

Cum se livreaza

Comenzile se expediaza in maxim 2-5 zile lucratoare din momentul confirmarii telefonice.

Pentru comenzile cu ridicare de la magazin, termenul va fi stabilit  telefonic.

Plantele vor fi livrate în condiţiile în care dumneavoastra  să le primiţi în stare perfectă, sănătoase şi libere de orice boli. La primirea produselor clientul are obligaţia de a face recepţia calitativă şi cantitativă a produselor în conformitate cu factura fiscala.

Costul transportului va fi de 100 lei pentru Municipiul Bucuresti. Pentru localitatile Otopeni, Corbeanca, Tamasi, Balotesti costul transportului va fi de 50 lei. 

Pentru comenzi cu valoare mai mare de 1500 lei, transportul este gratuit in Municipiul Bucuresti.

Pentru livrari oriunde in tara, pretul se stabileste in functie de distanta pana la destinatie si valoarea comenzii.


Dreptul de returnare a mărfii

Dacă părţile nu au convenit altfel, momentul încheierii contractului la distanţă îl constituie momentul primirii mesajului de confirmare de către consumator , referitor la comanda sa.
Potrivit prevederilor legale “consumatorul are dreptul de a denunţa unilateral contractul la distanţă, în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produsului, fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cădea în sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor”.
Consumatorul nu poate denunţa unilateral următoarele tipuri de contracte : “care prin natura lor se pot degrada ori deteriora rapid”. Din această categorie fac parte plantele din clasa produselor: pomi fructiferi, arbuşti fructiferi, viţă de vie altoită, trandafiri, arbuşti ornamentali, arbori ornamentali, plante căţărătoare, magnolia, clematis, bulbi. Acestea se pot denunţa în termen de 48 de ore de la primirea lor, şi vor fi returnate vânzătorului pe cheltuiala proprie în forma lor originală, despachetate doar din colet nu şi din ambalajul propriu.
Eventualele reclamaţii se primesc doar în scris.

 

Protecţia datelor personale

Conform cerinţelor legii pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date în sectorul comunicaţiilor electronice , S.C Balkan Partner  S.R.L are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate , datele personale pe care le furnizaţi despre dumneavoastră , un membru al familiei sau ale unei alte persoane , utilizând orice modalitate de comunicare cu firma noastră.