COMPO ingrasamant pentru gazon contra muschi 4.5 kg - 160 MP Cod 1216

Produs nou

Stoc epuizat

Produs din categoria Ingrasaminte plante.

Vezi mai multe produse din aceeasi categorie.

94 lei TVA inclus

Specificatii

Cât de des se foloseşte?

Noi recomandăm 2 fertilizări per sezon al gazonului. În caz de condiţii meteo cu umezeală extremă, se poate efectua aplicare suplimentară, deoarece în perioadele umede muşchiul se extinde mult mai repede decât gazonul. Îngrăşământul pentru gazon COMPO contra muşchiului face gazonul puternic şi rezistent. El primeşte substanţe nutritive specifice, uşor accesibile şi se poate apăra mai bine şi pe termen îndelungat -  până la 6 săptămâni -  împotriva muşchiului. Intervalul de timp între 2 fertilizări trebuie să fie de minim 5 – 6 săptămâni.

Recomandare de aplicare:

Dozaj : 25 g/m2

Tip de dozare : 1 litru (circa 1200 g) suficient pentru circa 50 m2

Îngrăşământul pentru gazon COMPO contra muşchi!

● un amestec de ingrediente minerale, valoroase

● un produs special de îngrijire, corelat cu nevoile gazonului încărcat

● un produs de calitate din gama COMPO – pentru sănătatea gazonului Indicaţii importante :

Vă rugăm să îl aplicaţi numai pe suprafaţa gazonului! Nu se aplică pe pardoseli (plăci de piatră, pardoseli din lemn) sau pe îmbrăcăminte, deoarece pot să apară pete de rugină. Produsul se îndepărtează imediat de pe pardoseli (plăci de piatră, pardoseli din lemn). Valabil şi pentru resturile lipite pe încălţăminte sau animalele de casă. De aceea, după aplicare nu se va călca pe gazonul proaspăt tratat. Nu se recomandă aplicarea în zilele fierbinţi şi uscate cu peste 25° C.

 

Aplicare :

Aplicaţi îngrăşământul uniform pe gazonul umed la 2 – 3 zile după tundere. Vă rugăm să folosiţi mănuşi de protecţie!  După aplicare udaţi bine gazonul! Plantele erbacee decolorate pot fi greblate.

 

Produsul nu se aplică cu dispozitivul de împrăştiat! Se împrăştie cu mâna şi nu se depăşeşte doza de aplicare recomandată.

 

Îngrăşământ NK 12+5 cu microelemente. Pentru hobby și grădină.

12% N azot total : 12% N azot din amoniu ; 5% K2O oxid de potasiu solubil în apă ;7,2% Fe fier total. 7,2% Fe fier solubil în apă.

 20% S sulf total ; 20% S sulf solubil în apă ; 2% MgO oxid de magneziu total : 2% MgO oxid de magneziu solubil în apă.

Se depozitează în locuri uscate la peste + 6° C şi sub + 35° C, se protejează de razele solare. Ambalajele începute se închid etanş. Se păstrează în locuri inaccesibile copiilor şi animalelor de casă. A nu se deversa în apele menajere sau în apele curgătoare.

 

Pentru utilizarea în horticultură  - pentru hobby și grădină.Se utilizează din martie până în septembrie de 1 – 2 ori cu 25 g/m. Nu se depăşeşte doza.

Masa netă :4.5 kg

Ţara de origine: Germania

Termen de valabilitate: 7 ani de la data fabricaţiei inscripţionată pe ambalaj.

Scrieti o recenzie

COMPO ingrasamant pentru gazon contra muschi 4.5 kg - 160 MP Cod 1216

COMPO ingrasamant pentru gazon contra muschi 4.5 kg - 160 MP Cod 1216

Produse asemanatoare