COMPO Ingrasamant pentru gazon cu ierbicid 12 kg - 400 MP Cod 3326

Produs nou

Stoc epuizat

Produs din categoria Ingrasaminte plante.

Vezi mai multe produse din aceeasi categorie.

375 lei TVA inclus

Specificatii

Cât de des se utilizează? Maxim o dată pe an (nu în anul de semănătură) în perioada mai-august, la temperaturi de peste + 10° C.

Mod de aplicare: 30 g/m se aplică cu mâna (se poartă mănuşă de protecţie) sau se distribuie cudispozitiv de împrăştiere (Recomandam Dispozitivele de imprastiere GARDENA). Nu se împrăştie suprapus. (Nu se depăşeşte doza!)

1 litru = cca 1000 g suficient pentru cca 33 m2

Etape de lucru :

1. Se tunde gazonul.

2. Se aşteaptă 3 - 4 zile

3. În dimineaţa unei zile fără ploaie se împrăştie pe gazonul cu rouă. Nu se circulă pe gazon direct după aplicare.

4. Substanţa activă trebuie să acţioneze pe frunze, cel puţin o jumătate de zi.

5. Gazonul se udă abia după 1 – 2 zile.

6. Buruienile uscate se îndepărtează mecanic mai târziu. La reglările indicate mai jos este vorba despre o valoare orientativă a dispozitivului de împrăştiat. Reglarea valorii se face totdeauna plecând de la poziţia zero.

1. Când pot copiii şi animalele de casă să circule din nou, respectiv să se joace pe suprafaţa gazonului?

1 până la 2 zile după aplicarea produsului, gazonul se udă bine şi se poate circula. Gazonul poate fi folosit ca teren de joacă şi odihnă după următoarea etapă.

2. Cum trebuie udat ?

La 1 – 2 zile după acţiunea produsului gazonul trebuie udat bine şi apoi regulat de 1 – 2 ori pe săptămână (minim 20 min.). Astfel este stimulat efectul regenerant al  îngrăşământului. Granulele de îngrăşământ se dizolvă în mare măsură după 2 – 3 udări.

3. Ce măsuri preventive trebuie luate pentru copii şi animalele de casă ?

Produsul trebuie depozitat în locuri inaccesibile copiilor şi animalelor de casă.

4. Când pot animalele ierbivore  (iepuri de casă, cobai) să mănânce din nou iarbă?

Iarba şi cultura nu ar trebui date ca nutreţ în anul aplicării!

5. Cum se depozitează produsul?

Depozitare corespunzătoare: spaţiu la rece, loc uscat, la întuneric, fără pericol de îngheţ, fără oscilaţii mari de temperatură, ambalaj închis).

Pentru a se evita riscurile pentru oameni şi mediul înconjurător se va respecta instrucţiunea de folosire cu indicaţii în condiţii de siguranţă. Se aplică numai pe suprafaţa gazonului. Produsul se îndepărtează imediat de pe pardoseli (plăci de piatră, pardoseli din lemn). Utilizarea în condiţii de arşiţă şi uscăciune extremă (peste 25° C) poate conduce la diminuarea efectului combaterii buruienilor, respectiv la stricăciuni prin arderea ierbii. Se depozitează în locuri răcoroase şi uscate,  la temperatură între 6 - 35° C, se protejează de razele soarelui. Se păstrează în locuri inaccesibile pentru copii şi animale de casă. Ambalajele începute se închid etanş. A nu se deversa în apele menajere sau în apele curgătoare.

Îngrăşământ pentru gazon, cu efect pe termen lung până la 3 luni, datorită tehnologiei speciale ISODUR 

-       eliberează gazonul  de buruieni

-       asigură un gazon sănătos şi verde

Este admisă utilizarea în zona caselor şi a grădinilor mici.

Domenii şi dispoziţii de folosire autorizate: Buruieni dicotiledonate în gazon.

Măsuri preventive : la împrăştiere se va ţine seama ca nici un produs granulat să nu ajungă pe culturile sensibile la auxină, ca de exemplu florile, copacii decorativi, legumele. În anul de tratament nu se dau ca nutreţ produsele recoltei/culturile curente.

Timp de aşteptare : gazon (în aer liber) : timpul de aşteptare este acoperit prin condiţiile de aplicare şi/sau perioada de vegetaţie, care rămâne între aplicare şi folosire (de exemplu recolta), respectiv nu este necesară stabilirea unui timp de aşteptare în zile.

Albine : produsul nu este clasificat ca fiind periculos pentru albine, până la rata de aplicare maximă stabilită sau până la concentraţia de utilizare, dacă nu este prevăzută o rată de aplicare (B4).

Indicaţii ref. la insecte folositoare care combat dăunătorii :

Produsul este clasificat ca nedăunător pentru populaţia tipurilor Aleochara bilineata (gândac cu aripi scurte) şi Poecilus cupreus (gândac răpitor).

Bulbi de floare :

Bulbii de floare din pământ nu se strică, dacă înainte de aplicarea îngrăşământului pentru gazon COMPO FLORANID cu ierbicid, frunzişul acestora era deja complet uscat.

Însemnări :

Se evită călcarea pe gazon după aplicare. Se curăţă imediat pietrişul şi pavelele murdărite cu produsul. Noi garantăm numai pentru calitatea ireproşabilă şi stabilă a produsului în momentul livrării. Nu preluăm nici o responsabilitate pentru urmările unei utilizări şi depozitări necorespunzătoare.

Eficacitate :  

● Eficace împotriva : scrântitoare, părăluţă, piciorul – cocoşului, trifoi*, păpădie, pătlagină, tipuri de şopârliţă, traista – ciobanului, tipuri de talpa – gâştei, lobodă, răcoină, busuioceasă, susai, lucernă* (* nu este suficientă combaterea măcrişului – iepurelui rămas mic şi cu floare galbenă)

● mai puţin eficace împotriva : struna – cocoşului, vineriţă

● insuficient eficace împotriva : fire de şopârliţă, iederă, coada - şoricelului, picioru – caprei şi buruieni

Conţine fertilizator (granulat) :

EC FERTILIZER. Îngrăşământ NPK, conţine izobutilidendiuree, N+ P2O5 + K2O (+MgO+S) 15+5+8(+3+9) cu fier (Fe). Pentru folosire în horticultură. 15% N azot total : 2,3% N din azotat, 8,2% N din amoniu, 4,5% N din izobutilidendiuree – N. 5 % P2O5 – Fosfat, solubil in citrat de amoniu neutru si solubil in apă : 2,5% P2Ofosfat solubil în apă. 8% K2O oxid de potasiu solubil în apă. 3% MgO oxid de magneziu total. 9% S sulf total, 7,2% S sulf solubil în apă. 0,06% Fe fier total. Cu conţinut scăzut de clor.

Masa netă 3 kg

Ţara de origine: Germania

Termen de valabilitate: 7 ani de la data fabricaţiei inscripţionată pe ambalaj.

COMPO FLORANID Îngrăşământ pentru gazon cu ierbicid

Substanţe active : 7g/kg 2,4 –D (ca sare dimetil – amină 8,4 g/kg), 1 g/kg Dicamba (ca sare dimetil – amină 1,2 g/kg)

Dăunător pentru organismele acvatice, poate avea efecte dăunătoare de lungă durată în ape.

Pentru evitarea riscurilor pentru om şi mediul înconjurător se va respecta instrucţiunea de utilizare.

Conţine 2,4 – D, poate provoca reacţii alergice. Ambalajele se păstrează inchise şi în locuri inaccesibile copiilor şi animalelor. Se păstrează departe de alimente, băuturi şi furaje. A nu se deversa în apele menajere sau în apele curgătoare. Deşeurile şi recipienţii se îndepărtează în mod sigur. În caz de ingerare se cere imediat sfat medical şi se arată ambalajul sau eticheta.

Scrieti o recenzie

COMPO Ingrasamant pentru gazon cu ierbicid 12 kg - 400 MP Cod 3326

COMPO Ingrasamant pentru gazon cu ierbicid 12 kg - 400 MP Cod 3326