COMPO seminte de gazon 1 kg pentru 50 MP Cod 3883

Produs nou

Stoc epuizat

Produs din categoria Ingrasaminte plante.

Vezi mai multe produse din aceeasi categorie.

92 lei TVA inclus

Specificatii

Cum se aplică?
Afânaţi solul în locurile care au nevoie de reparaţii şi eliberaţi-l de pietre sau denivelări. Împrăştiaţi uniform,cu mâna, seminte de gazon COMPO SAAT şi apăsaţi-l uşor. Pentru un rezultat fără diferenţă faţă de gazonul deja existent semănaţi liniştiţi puţin şi dincolo de locul ce trebuie a fi reparat.
Folosirea unui îngrăşământ de start (cum ar fi COMPO Floranid - îngrăşământ de start pentru gazon) cât şi acoperirea suprafeţei supraînsămânţate cu un strat subţire de sol (de exemplu, COMPO SANA – pământ) favorizează rezultatele.

IMPORTANT:
Udaţi în mod regulat gazonul  şi menţineţi tot timpul germinaţiile umede (mai ales în primele 3 - 4 săptămâni)!

Când să se aplice?
Din aprilie până în octombrie, de la o temperatura solului de 6 °C
Sfat: Pentru a obţine un rezultat bun: se imprastie cca 20 g per mp. Recomandăm, ca urmare a formei specifice a seminţelor, să fie împrăştiate cu mâna – nu cu dispozitivul de împrăştiat.

Generalităţi despre regenerarea gazonului:
În primăvara se recomandă scarificarea gazonului în direcţie longitudinală şi transversală (ATENŢIE: Nu setaţi dispozitivul prea adânc! Solul trebuie să fie doar zgâriat). Ierburile vechi, muşchiul şi buruienile pot fi astfel îndepărtate iar apa, aerul şi substanţele nutritive pot a ajunge din nou rădăcinile gazonului. În situaţia în care există muşchi pe gazon, trebuie să fie aplicat, înainte de scarificare, îngrăşământ COMPO contra muschi. Golurile rezultate vor fi repede închise din nou cu COMPO SAAT – seminte de gazon cu BioTurbo!


3  paşi pentru un gazon frumos de durată:
1. Fertilizaţi
-vă gazonul în mod regulat (de 2-3 ori pe an). Cu suficientă alimentare cu nutrienţi vă păstraţi gazonul dumneavoastră sănătos, puternic şi dens. În acest fel muşchiul şi buruienile nu mai au nici măcar o şansă. 

 Este recomandată, de asemenea, o fertilizare suplimentară toamna.
2. Udaţi periodic gazonul dumneavoastră în funcţie de necesităţi şi de vreme. Dacă seceta persistă, vă recomandăm o irigare abundentă.

Lăsaţi aspersoarele de 1-2 ori pe săptămână până la 30 de minute într-un singur loc.

3. Cosirea

Cosiţi regulat gazonul dumneavoastră:
Cât de adânc?
Nu mai puţin de 4 cm şi nu mai mult de o treime din lungimea tulpinii.
Cât de des?
În funcţie de nevoile dumneavoastră, dar, în general,  cu cât sunt mai frecvente se preferă tăierile mai puţin adânci.
Aerare?
Cel puţin o dată pe an – în mod ideal, primăvara – vă recomandăm o scarificare şi/sau o aerare a gazonului pentru eliminarea din pâslă. Astfel iarba poate respira din nou.
Prima tăiere?
La un gazon nou creat sau proaspăt supraînsămânţat, prima tăietură are loc la o lungime a tulpinii de cel puţin 8 cm, situaţie în care ierburile nu trebuie să fie secerate mai mult de 6 cm în jos.
La următoarele tăieri gazonul este scurtat lent de la 4 la 5 cm.

 

 

Utilizare simplă: Cu ajutor practic la împrăştiere.
Îndepărtaţi punga interioară.
Tăiaţi punga cu o foarfecă.
Se umple caseta cu seminţele de gazon şi se închide caseta din nou.Se deschide dispozitivul de împrăştiere (atasat cutiei) lateral folosind clapeta de deschidere.
Atenţie: a nu se rupe clapeta!
Seminţele de gazon se împrăştie simplu! După utilizare, umpleţi cu resturile de seminţe din nou punga şi închideţi-o cu atenţie. Astfel, seminţele de gazon se vor păstra mai mult timp.
Pachetul mic CE A: nivelul lichidului este condiţionat din punct de vedere tehnic. Se depozitează la loc rece şi uscat. Compoziţia mixtă şi numerele mixte: a se vedea în josul pachetului.
Seminţele au fost tratate cu Bacillus subtilis pentru stimularea germinării.

Acest pachet este confecţionat mai mult de 80% din deşeuri de hârtie. Ambalajul va fi dat spre reciclare numai golit complet de resturi.

 COMPOZITIE 

30% Lolium perenne
30% Lolium multiflorum (W)
20% Poa pratensis
20% Festuca ruba

Scrieti o recenzie

COMPO seminte de gazon 1 kg pentru 50 MP Cod 3883

COMPO seminte de gazon 1 kg pentru 50 MP Cod 3883

Produse asemanatoare