COMPO seminte gazon shadow 15 MP Cod 3895

Produs nou

Stoc epuizat

Produs din categoria Ingrasaminte plante.

Vezi mai multe produse din aceeasi categorie.

46 lei TVA inclus

Specificatii

Utilizare 
1 Pregătirea solului: 
afânaţi înainte de însămânţare suprafaţa cu o greblă şi eliminaţi orice buruieni existente cu mână. 
sfat: gazon COMPO SANA este un ideal pat germinativ pentru plante tinere de iarbă. 

2 semănarea: 
Însămânţarea este cel mai bine realizată între începutul lunii aprilie şi sfârşitul lui octombrie, când temperatura solului este permanent la aproximativ 10 ° C sau mai mult. Semănaţi seminţele de graminee (20g pe mp) folosind dozarea deosebit de practică. Seminţele de iarbă se distribuie pe vreme calmă.

SFAT pentru însămânţare: efectuaţi un experiment de împrăştiere pe un model de 1 mp implementând şi măsura de 20 g de seminţe de iarbă. 
Instrucţiuni de dozare: până la marcajul capacului de dozare = 20 g 

3 Acoperirea: 

Acoperirea ulterioară a seminţelor de gazon (nu mai adânc decât 1 cm) previne uscarea lor rapidă şi suflarea departe a seminţelor. O uşoară presare a solului cu o rolă de gazon sau o placă de apăsare accelerează înglobărea în sol a seminţelor. Procesul durează aproximativ 1-2 săptămâni. 

Competenţă: COMPO este cunoscut timp de aproape 50 de ani pentru competenţă în îngrijirea gazonului. Cercetările noastre proprii extinse şi know-how-ul stau la baza gazonului COMPO  SAAT 
Calitate: Cu acest amestec de seminţe aţi achiziţionat un produs de cea mai înaltă calitate şi puritate. Amestecul este liber de buruieni şi are o facultate germinativă mare. Compoziţia şi selectarea ierburilor de gazon îndeplineşte cele mai noi descoperiri ale cercetării şi este revizuită de laboratorul de testare independent de la Institutul de Investigaţii şi Cercetare Agricolă (LUFA). În plus, toate varietăţile, cu note bune pentru a satisface strict 
criteriile de conformitate a RSM oficiala "regula-seminţe-mix ". 
Rezultate: După însămânţare aţi creat premisele pentru un gazon de un verde intens, rezistent în timp – pentru ca soiurile sunt cele care contează. Calitate care vorbeşte pentru sine: seminţele de gazon COMPO : de două ori mai productiv decât amestecurile simple de graminee şi mult mai mult durabil, puternic şi frumos în rezultat. 

4. Udarea: 

După semănat (în special în primele 3 săptămâni) udaţi în mod regulat, ca răsadurile şi plantele tinere de iarbă trebuie să fie păstrate în mod constant umede pentru dezvoltarea lor. Mai ales în primele săptămâni este de evitat uscarea la suprafaţă. Se udă cu apă, în funcţie de vreme, de mai multe ori pe zi şi se păstrează cel puţin stratul superior al solului în întregime umed. Dacă este posibil, se presară cu ploaie fină. 

5 Tăiere – tundere : 

Prima tăiere are loc la o rată de opt până la zece centimetri, iarba va fi secerată la aproximativ şase centimetri. În următoarele tăieri de gazon se reduce lent la patru sau cinci cm înălţime (optim). În general, nu mai mult de  o treime din lungimea tulpinii. În umbră înălţimea de tăiere trebuie să fie de aproximativ 5-6 cm. 

Pachetul mic CE A: nivelul lichidului este condiţionat din punct de vedere tehnic. A se depozita la loc uscat. Compoziţie amestec şi numere amestec: a se vedea partea de jos a pachetului. 

Scrieti o recenzie

COMPO seminte gazon shadow 15 MP Cod 3895

COMPO seminte gazon shadow 15 MP Cod 3895

Produse asemanatoare