COMPO seminte de gazon 100 MP Cod 3874

Produs nou

Stoc epuizat

Produs din categoria Ingrasaminte plante.

Vezi mai multe produse din aceeasi categorie.

165 lei TVA inclus

Specificatii


IMPORTANT:
Udaţi în mod regulat gazonul însămânţat şi menţineţi tot timpul germinaţiile umede (mai ales în primele 3 - 4 săptămâni)!

Când să se aplice?
Din aprilie până în octombrie, de la o temperatura solului de 6 °C
Rata de aplicare: 20 g/m²
Sfat: Pentru a obţine un rezultat pentru cantitate se cântăresc odată 20 g şi se întind pe o suprafaţă de 1mp. Recomandăm, ca urmare a formei specifice a seminţelor, să fie împrăştiate cu mâna – nu cu dispozitivul de împrăştiat.

Generalităţi despre regenerarea gazonului:
În primăvara se recomandă scarificarea gazonului în direcţie longitudinală şi transversală (ATENŢIE: Nu setaţi dispozitivul prea adânc! Solul trebuie să fie doar zgâriat). Ierburile vechi, muşchiul şi buruienile pot fi astfel îndepărtate iar apa, aerul şi substanţele nutritive pot a ajunge din nou rădăcinile gazonului. În situaţia în care există muşchi pe gazon, trebuie să fie aplicat, înainte de scarificare, îngrăşământ COMPO contra muschi. Golurile rezultate vor fi repede închise din nou cu COMPO SAAT – gazon  cu BioTurbo!
COMPO SAAT ® cu BioTurbo:
Pentru un gazon frumos aveţi nevoie de seminţele potrivite, condiţii bune de creştere şi întreţinere periodică. Un sistem de rădăcini bine dezvoltat şi sănătos asigură captarea optimă de apă şi de nutrienţi, iarba este ferm ancorată în sol şi este cheia pentru un covor de gazon verde intens, dens şi durabil.
Noul SAAT COMPO cu BioTurbo susţine gazonul chiar aici. În spatele lui BioTurbo se ascund microorganisme speciale, naturale, care îmbunătăţesc creşterea rădăcinilor şi vigoarea gazonului deja semănat. Viaţa activă a solului este accelerată durabil, astfel că plantele de gazon vor primi mai rapid, ceea ce au nevoie. În plus, prin utilizarea BioTurbo, gazonul va fi mult mai robust şi mai puţin sensibil la boli.

Acest lucru este benefic în special pentru plantele de gazon tinere şi delicate. Cu ajutorul stimulatorilor naturali de creştere se creează umidităţii pentru stimularea germinării. BioTurbo este aşadar acceleratorul potrivit pentru germinarea seminţelor, care este disponibil în această formă numai în SAAT.
COMPO SAAT cu BioTurbo activează seminţele, rădăcinile, solul – şi întăreşte gazon într-un singur pas!

Pachetul mic CE A: nivelul lichidului este condiţionat din punct de vedere tehnic. Se depozitează la loc rece şi uscat. Compoziţia mixtă şi numerele mixte: a se vedea în josul pachetului.
Seminţele au fost tratate cu Bacillus subtilis pentru stimularea germinării.

Devine foarte repede, dens, verde şi robust
Germinează la temperaturi mici
Cu culoare verde pentru protecţia împotriva păsărilor care se hrănesc

3 paşi pentru un gazon frumos de durată:
1. Fertilizaţi-vă gazonul în mod regulat (de 2-3 ori pe an). Cu suficientă alimentare cu nutrienţi vă păstraţi gazonul dumneavoastră sănătos, puternic şi dens. În acest fel muşchiul şi buruienile nu mai au nici măcar o şansă.  Este recomandată, de asemenea, o fertilizare suplimentară toamna,

 

2. Udaţi periodic gazonul dumneavoastră în funcţie de necesităţi şi de vreme. Dacă seceta persistă, vă recomandăm o irigare abundentă.

Lăsaţi aspersoarele de 1-2 ori pe săptămână până la 30 de minute într-un singur loc.
3. Tundeti regulat gazonul dumneavoastră:
Cât de adânc?
Nu mai puţin de 4 cm şi nu mai mult de o treime din lungimea tulpinii.
Cât de des?
În funcţie de nevoile dumneavoastră, dar, în general,  cu cât sunt mai frecvente se preferă tăierile mai puţin adânci.
Aerare?
Cel puţin o dată pe an – în mod ideal, primăvara – vă recomandăm o scarificare şi/sau o aerare a gazonului pentru eliminarea din pâslă. Astfel iarba poate respira din nou.
Prima tăiere?
La un gazon nou creat sau proaspăt supraînsămânţat, prima tăietură are loc la o lungime a tulpinii de cel puţin 8 cm, situaţie în care ierburile nu trebuie să fie secerate mai mult de 6 cm în jos.
La următoarele tăieri gazonul este scurtat lent de la 4 la 5 cm.

 COMPOZITIE 

30% Lolium perenne
30% Lolium multiflorum (W)
20% Poa pratensis
20% Festuca ruba

Scrieti o recenzie

COMPO seminte de gazon 100 MP Cod 3874

COMPO seminte de gazon 100 MP Cod 3874

Produse asemanatoare