COMPO seminte pentru gazon rezistent 1 kg 50 MP Cod 3885

Produs nou

Stoc epuizat

Produs din categoria Ingrasaminte plante.

Vezi mai multe produse din aceeasi categorie.

92 lei TVA inclus

Specificatii

COMPO SAAT ® cu BioTurbo:
Pentru un gazon frumos aveţi nevoie de seminţele potrivite, condiţii bune de creştere şi întreţinere periodică. Un sistem de rădăcini bine dezvoltat şi sănătos asigură captarea optimă de apă şi de nutrienţi, iarba este ferm ancorată în sol şi este cheia pentru un covor de gazon verde intens, dens şi durabil.
Noul COMPO SAAT cu BioTurbo susţine gazonul chiar aici. În spatele lui BioTurbo se ascund microorganisme speciale, naturale, care îmbunătăţesc creşterea rădăcinilor şi vigoarea gazonului deja semănat. Viaţa activă a solului este accelerată durabil, astfel că plantele de gazon vor primi mai rapid, ceea ce au nevoie. În plus, prin utilizarea BioTurbo, gazonul va fi mult mai robust şi mai puţin sensibil la boli.

Acest lucru este benefic în special pentru plantele de gazon tinere şi delicate. Cu ajutorul stimulatorilor naturali de creştere se creează umidităţii pentru stimularea germinării. BioTurbo este aşadar acceleratorul potrivit pentru germinarea seminţelor, care este disponibil în această formă numai în COMPO SAAT cu BioTurbo activează seminţele, rădăcinile, solul – şi întăreşte gazon într-un singur pas!

 

Cum se aplică?
Pregătiţi solul: 
Afânaţi solul în locurile care au nevoie de reparaţii şi eliberaţi-l de pietre sau denivelări. Împrăştiaţi uniform,cu mâna, gazon COMPO SAAT şi apăsaţi-l uşor. Pentru un rezultat fără diferenţă faţă de gazonul deja existent semănaţi liniştiţi puţin şi dincolo de locul ce trebuie a fi reparat.
Folosirea unui îngrăşământ de start COMPO cât şi acoperirea suprafeţei supraînsămânţate cu un strat subţire de sol (de exemplu, COMPO SANA – pământ ) favorizează rezultatele.

IMPORTANT:
Udaţi în mod regulat gazonul şi menţineţi tot timpul germinaţiile umede (mai ales în primele 3 - 4 săptămâni)!

Când să se aplice?
Din aprilie până în octombrie, de la o temperatura solului de 10 °C
Rata de aplicare: 20 g/m²

Durata: în funcţie de temperatură şi umiditate cca 1-2 săptămâni

Sfat: Pentru a obţine un rezultat pentru cantitate  se cântăresc o dată 20 g şi se întind pe o suprafaţă de 1mp.  Recomandăm, ca urmare a formei specifice a seminţelor, să fie împrăştiate cu mâna – nu cu dispozitivul de împrăştiat.

Devine foarte repede, dens, verde şi robust
Germinează la temperaturi mici
Cu culoare verde pentru protecţia împotriva păsărilor.

3 paşi pentru un gazon frumos de durată:
1. Fertilizaţi
-vă gazonul în mod regulat (de 2-3 ori pe an). Cu suficientă alimentare cu nutrienţi vă păstraţi gazonul dumneavoastră sănătos, puternic şi dens. În acest fel muşchiul şi buruienile nu mai au nici măcar o şansă.  Este recomandată, de asemenea, o fertilizare suplimentară toamna,

2. Udaţi periodic gazonul dumneavoastră în funcţie de necesităţi şi de vreme. Dacă seceta persistă, vă recomandăm o irigare abundentă.

Lăsaţi aspersoarele de 1-2 ori pe săptămână până la 30 de minute într-un singur loc.
3. Tundeti regulat gazonul dumneavoastră:
Cât de adânc?
Nu mai puţin de 4 cm şi nu mai mult de o treime din lungimea tulpinii.
Cât de des?
În funcţie de nevoile dumneavoastră, dar, în general,  cu cât sunt mai frecvente se preferă tăierile mai puţin adânci.
Aerare?
Cel puţin o dată pe an – în mod ideal, primăvara – vă recomandăm o scarificare şi/sau o aerare a gazonului pentru eliminarea din pâslă. Astfel iarba poate respira din nou.
Prima tăiere?
La un gazon nou creat sau proaspăt supraînsămânţat, prima tăietură are loc la o lungime a tulpinii de cel puţin 8 cm, situaţie în care ierburile nu trebuie să fie secerate mai mult de 6 cm în jos.
La următoarele tăieri gazonul este scurtat lent de la 4 la 5 cm.

 

Verde intens şi rezistent: 
se autoregenerează rapid

Rezistent la trafic intens şi la joacă

 

Utilizare simplă: Cu ajutor practic la împrăştiere.


Îndepărtaţi punga interioară.
Tăiaţi punga cu o foarfecă.
Se umple caseta cu seminţele de gazon şi se închide caseta din nou.

Se deschide dispozitivul (ajutorul) de împrăştiere (de pe cutie) lateral folosind clapeta de deschidere.
Atenţie: a nu se rupe clapeta!
Seminţele de gazon se împrăştie simplu! După utilizare, umpleţi cu resturile de seminţe din nou punga şi închideţi-o cu atenţie. Astfel, seminţele de gazon se vor păstra mai mult timp.
Pachetul mic CE A: nivelul lichidului este condiţionat din punct de vedere tehnic. Se depozitează la loc rece şi uscat. Compoziţia mixtă şi numerele mixte: a se vedea în josul pachetului.
Seminţele au fost tratate cu Bacillus subtilis pentru stimularea germinării.

Acest pachet este confecţionat mai mult de 80% din deşeuri de hârtie. Ambalajul va fi dat spre reciclare numai golit complet de resturi.

 COMPOZITIE :

45 % Lolium perenne
30 % Poa pratensis
25 % Festuca rubra

Scrieti o recenzie

COMPO seminte pentru gazon rezistent 1 kg 50 MP Cod 3885

COMPO seminte pentru gazon rezistent 1 kg 50 MP Cod 3885

Produse asemanatoare